Skånederby!


Imorgon (onsdag) är det dags för Skånederby mellan HBBK - Malmö Malbas. Senaste mötet vann HBBK nere i Malmö och T1 Army dominerade på läktaren.

Matchen börjar kl 19, GA-Hallen, inträde 20 kr.

Kom igen nu och hjälp till att höja stämningen i GA-Hallen. Vi laddar upp på Tapas kl 17, har man ingen möjlighet att komma till Tapas, så se till att vara på plats kl 19!

Coachen Jörgen "Spagge" Fastberg:

"Ni som vågar visa känslor och har humor, ställ er eller sätt er vid vår härliga klack T1 Army hjälp dem att höja stämning ytterligare i vår hemmaborg. Det är sunt och bra för kroppen att skrika och sjunga ibland. Dessutom är det roligt både för er själva och för oss som agerar på planen. ;) ;)"





Veckans händelser!

Bit ihop det sista, snart lov! :D

Tisdag: Prov i Affärsjurdik
             Prov i Engelska C
Onsdag: Inget här vad vi vet!
Torsdag: Likadant här!
Fredag: Redovisning i religion
             Geografi prov för dem som inte har gjort det! (Leffe)

Veckans förlopp!

Hoppas ni har haft en fantastisk helg! 1 vecka kvar till påsklovet, skönt!

Veckans klant: I omklädningsrummet efter fotbollsträningen i onsdags så är det en klump som har glömt sina fotbollsskor i HIF-Hallen och få gå hela vägen fram och tillbaka, veckans klant går till Simon "Pimse" Nilsson.

Veckans fräckis:
"Om du får ett sms av någon okänd där det står att du skall köra upp ett järnrör i röven, gör INTE det! Det är ett lursms. Det gör skit ont!"




Basket!


Det är en del som undrar när det är dags för HBBK att spela igen, här kommer ett fullständigt svar på detta av coachen Jörgen "Spagge" Fastberg:

"Den här säsongen har vi vunnit två serier men det kan komma att krävas ytterligare ett slutkval för vidare avancemang. Resan till BasketEttan kan bli lång…

Redan på söndag kväll kan vi bli kvalificerade för BasketEttan. För att det ska bli så krävs det att BBK Kumla Real förlorar matchen eller vinner matchen med max åtta poäng mot AEK från Rinkeby. AEK vann nämligen i deras hemmamatch med nio poäng förra helgen. Om BBK Kumla Real vinner med nio poäng eller mer blir det slutkval.

Vid ett eventuellt slutkval kommer vi att spela fyra kvalmatcher tillsammans med Malbas och BBK Kumla Real om de två platserna i BasketEttan till hösten. BasketEttan är geografiskt indelat så att AEK tillhör norra BasketEttan och BBK Kumla Real tillhör södra BasketEttan.

Beroende på hur det går i söndagens match kan det alltså bli hemmamatch redan på onsdag 24 mars mot Malbas kl.19.00 i GA-hallen! Men NU är det först uppkast i Örebro kl.17.30 på söndag som gäller innan en eventuell hemmamatch i vår hemmaborg!"


Se till att skriva in den 24:e mars i kalendern för eventuellt Skånederby mellan HBBK-Malmö Malbas!

Trevlig helg!







Grattis Seger!


Då fyller återigen en kär klasskamrat 19 år, ett stort grattis till dig, Andreas "Sigge" Seger!

Vad kan man säga om denna pågen?

Han brinner verkligen för att spela fotboll och är alltid först på plats på fotbollsträningen i skolan eller inte...
Sigge har numera övergått till så kallade fotbolls freestyle, vilket han har bättre lycka med än fotboll...

Sigge Siggeson Sixten är en trevlig kille. En av klassens främsta fest prinsar som aldrig bangar för en härlig utekväll, eller jo förutom nu.. Seger har gått och börjat toffla, en fas som alla går igenom någon gång men som vi hoppas snart avtar sig lite så att vi får den 19-årsfest hemma hos honom. Frågan är bara om mamman tillåter detta?? 
Som sagt har Sigge en flickvän så alla singeltjejer, satsa på någon annan.. (Min kollega slirr kanske är ett alternativ?)
Ja, vad finns det mer att säga om denna lilla kille? Nja, ingenting så vi avrundar det här. GRATTIS ANDREAS SEGER PÅ DIN 19 årsdag!!!
Hoppas du har haft en fantastisk dag! Hälsningar från oss!










/ V & T



Veckans händelser!


Hoppas ni har haft en underbar helg!

Tisdag: Svenska redovisning, författare.
Onsdag: Inget här vad vi vet.
Torsdag: Idrotten i samhället
Fredag: Prov i geografi, "Befolkning", dem som har Leffe.
OBS!!! Sista dagen att lämna in 500 kr, studentflaket! Lämnas till Kristina, Maja S eller Clara i Spid 3b!







Det börjar närma sig nu!


Veckans förlopp!


Veckans tabbe: Går till en person som ska köra hem från skolan, han går ut och öppnar dörren men han fick för sig att han också skulle sparka på dörren så det gjorde han och fick väldigt ont i foten och har det fortfarande. Veckans tabbe går för andra gången i rad till Anton "Klumpen" Lönn. Det återstår och se om du kan försvara din titel, återigen!

Veckans sosse: I lördags på McDonald's beställde Jesper "Jeppe" Larsson en McFlurry med knäck och cola sås och sa det ca 2-3 gånger till hon i kassan. Men han får fantome en McFlurry med Smarties, "namnen är ju jävligt lika." Veckans sosse går till hon tösa biten på MC, på knutan.

Veckans prestation: Går till T1-army som den här gången blev inbokad av OV! Som ett gäng pålitliga grabbar drog vi oss ner till Lund i lördags med 17 man. Efter att ha kommit på att Lund inte ligger mot Göteborg så var även Jag (Tobias Witting) på plats i tid. För första gången i T1-armys historia har vi mött en annan klack. Den var såklart inte bättre än oss men hade mer supporter bland de andra fansen... Så med denna fantastiska insats av alla som var där vill vi uppmana er till nästa gång att visa mer hjärta till klubben och hetsa mer efter!
Ett stort tack till de nya medlemarna Wallet, Hansen, Mini och Nickos polare!

/ V & T


Förra veckans förlopp!


Förra veckans pajas: I onsdags var det Skånederby mellan Malmö Malbas - HBBK, den här personen sa att han skulle komma men han dök inte upp till samlingen och hörde inte av sig heller att han inte kommer. Istället så spelar han dator (dota tror vi) som han annars brukar göra varje dag, 24 h om dygnet. Veckans pajas går till Dante "Dota" William Rönnlund.

Förra veckans händelse: I onsdags var det som sagt Skånederby mellan Malmö Malbas - HBBK. Vi var 15 st T1 Army fans som åkte bil ner till Malmö och stöttade HBBK. Vi hittade direkt till Borgaskolan där matchen spelades utan en bil som körde vilse fast dem har gps. "Ni har gps men hittar fel, ni har gps men hittar fel, ni har gps, ni har gps, ni har gps men hittar fel!...."

Vi kom in i hallen under 2:a halvleken eftersom Felix "Fellan" Månsson och Jesper "Jeppe" Larsson hämtade en bil i Felixs hemtrakt Åstorp. Vi gjorde en härlig entré med T1 låten och trumman som Johan "Pannan" Fastberg sköte underbart under hela matchen. Dem flesta Malbas åskaderna  tog fram mobilen och började filma och fota. Vi hade ett mycket bra tryck på "läktaren" om man kan kalla det en läktare.

Det var en riktig kross både på planen som HBBK vann med 105-74 och på "läkteren" rättare sagt på golvet. Veckans händelse går till T1 Army som var på plats. Vi tackar alla som var med på denna underbara resan, mycket bra jobb av er! Hoppas att vi ser er alla i nästa match som spelas i GA-Hallen. Datumet är inte spikat än men så fort vi vet så får ni reda på det. Ni som inte var med T1 Army i Malmö missade verkligen något! Hoppas att vi ser är nästa match!

Coachen Jörgen "Spagge" Fastberg: "T1 Army bidrog tungt till stämningen i hallen."

Förra veckans el träffo: På MacDonald´s i Malmö, efter en HÄRLIG seger mot Malbas så "firades" det på MC. Daniel "Dan the Man" Dahlgren skulle hålla ett tal och han bad alla vara tysta men Philip Lindau forsatte som in i tusan att prata eller vad pågen gjorde. Dan the Man fick nog och tog sin dricka som innehöll is och lite coca och kastade sin dricka mitt på Lindaus ansikte så han fick all dricka mitt i fejjan. Veckans el träffo går till Dan the Man.  

Förra veckans el smällo: Felix blir arg för han har fått en kycklingburgare istället för en "riktig" burgare, och bestämmer sig för att boxa Isaks hamburgare för att ta ut sin ilska på bästa möjliga sätt, Isak är snabb som blixten och när boxen kommer, boxar felix rakt ner i hamburgaren istället för på brödet som det var tänkt. Felix tar upp handen och visar en mycket vacker ketchup och lökprydnad över hela näven.

Förra veckans sosse:
Går till den kille i Malmö på MC som ville vara tuff inför hans flickvän och säga till att T1 Army skulle sluta att slå på trumman. Hur ofta händer det på MC just på det stället att det är lite liv och glada människor som firar en härlig seger??? Taskig attityd hade han också. En miltärskola skulle du behöva gå i!

Förra veckans tabbe: Det var en i klassen som körde bil och det var en bil framför honom som inte kunde bestämma sig om han skulle köra i höger eller vänster fil och bromsade till lite. Under tiden så skulle han i klassen köra om men han körde rakt in i baken på den andra bilen. Som tur var skadades ingen men bilen som blev påkörd fick sig en liten omgång. Veckans tabbe går till Anton "anschön" Lönn som körde lite för aggressivt.

Förra veckans el väcko: Alla hästarna var ju inte direkt hemma under lördagen, veckans el väcko går till "Rebbe"

Förra veckans äckel: Det var i matsalen och en person hade lite för mycket saliv i flabben och kände att det måste komma ut och spottade i Martin " Fassan" Fastbergs mat. Veckans äckel går till Felix "Fellan" Månsson.

Förra veckans toffel: På onsdagen när vi skulle åka ner till Malmö så var en person sjuk och kunde ju inte följa med. Men Victor Wikeben skulle lämna några saker till den här personen, när han ringde på så var inte personen hemma utan var hos sin flickvän. Oj, vad sjuk. Veckans toffel går till Andreas "Andy" Seger.

Förra veckans låt:
Det är inte många som kommer förstå den här låten men när ni är med om det så kommer ni göra det. "Det är dags för en liten jamare, jamare, jamare, det är dags för en liten jamare, jaammareee!"












T1 Army höll uppe stämningen i hallen!







T1 Army firar på MC efter en härlig seger mot Malbas och som vi gjorde det!






Vi tackar Jesper "Jeppe" Larsson för filmklippen!





Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se


Veckans händelser!

Hoppas att ni har haft en härlig helg!

Tisdag: Svenska redovisning, författare.

Onsdag:
Inget här.

Torsdag: Inte här heller.

Fredag: Svenska, redovisning, författare.


Vi har fortfarnade problem med att få upp filmerna och hoppas att det ska gå imorgon.


Sossigt!

God afton!

Det var meningen att "Veckans förlopp" skulle komma ut ikväll men tyvärr så går det inte att ladda upp filmerna som vi hade tänkt göra, så vi gör ett försök imorgon och hoppas att det ska gå då.

Ha de bra!


Grattis Emma!


Då fyller återigen en klasskamrat 19 år, ett stort grattis till dig, Emma Tuvesson! Hoppas att du får en bra dag!

Emma är en av de fyra tockarna i klassen. Hon är en trevlig tösa bit och ibland kan grabbarna driva henne till vansinne men vi vet innerst inne (talar för alla killar i klassen) att du älskar oss :D
Ja, vad finns det mer att säga om Emma?... En fridrottstjej med höga ambitioner och är klassens stolta SM-Mästare i 100 meter häck (tror det är 100 meter häck).
Hoppas du har haft en underbar födelsedag!!!!!
Håll ut, 1 år till systemet ;D











Vi drar till Malmö!


Imorgon är det dags för SKÅNEDERBY, Malmö Malbas vs Helsingborg Basketbollklubb (HBBK), samling kl 17:45 Knutpunkten, matchen börjar kl 19:00 Borgarskolan Sporthall. Vi kör bil ner....

HBBK kommer att ställa upp med det bästa tänkbara laget. Det har kommit in en hel del rutin in i laget nu inför dem sista 3 matcherna.

Kom igen nu och följ med! Det kommer bli en jämn och spännade match!

Coachen Jörgen "Spagge" Fatsberg: "Det ska bli spännande och se om vår 6e spelare ställer upp och tar sig till Malmö på onsdagskvällen"


KAN VI FÅ LITE HÄNDER???

T1 ARMY VI SKA TILL MALMÖ!










Veckans händelser!


Hoppas att ni har haft ett härligt lov, tyvärr så är det slut och det är dags igen....

Tisdag: Prov i Idrottspsykologi, kap 4 Självförtroende - ditt sanna jag.
Onsdag: SKÅNEDERBY Malmö Malbas-HBBK (seriefinal) samling kl 17:45 på knutpunkten, matchen börjar kl 19:00.
Torsdag: Idrotten I Samhället.
Fredag: Matte C prov


Som sagt så är det Skånederby på onsdag, HBBK spelar borta mot Malmö Malbas. Det är bara 3 matcher kvar av kvalserien. Dem 2 bästa lagen går upp till div. 1 och HBBK har goda möjligheter att ta steget upp. Ni ser tabellen här nedanför hur dem ligger till.  
Det kommer bli en spännade match så kom igen nu och följ med!!!
Vi kommer att åka bil ner till Malmö.

Coachen Jörgen "Spagge" Fastberg: " Jag hoppas att vår sjätte spelare följer med oss till Malmö, vi lär behöva stödet!! "


HBBK vann i lördags mot Tranås Basket med en övertygande seger som slutade 111-57, så det var lekstuga helt enkelt från HBBKs sida.




TABELL M V F + - P Diff
1.  Malbas 6 5 1 535 489 10 46
2.  HBBK 7 5 2 561 466 10 95
3.  Borås Marbo 8 5 3 650 595 10 55
4.  Tranås Basket 8 3 5 580 676 6 -96
5.  Forum Beavers 7 2 5 551 616 4 -65
6.  S:t Helena BK 6 1 5 436 471 2 -35




RSS 2.0