Veckans förlopp!


Veckans tabbe: Går till en person som ska köra hem från skolan, han går ut och öppnar dörren men han fick för sig att han också skulle sparka på dörren så det gjorde han och fick väldigt ont i foten och har det fortfarande. Veckans tabbe går för andra gången i rad till Anton "Klumpen" Lönn. Det återstår och se om du kan försvara din titel, återigen!

Veckans sosse: I lördags på McDonald's beställde Jesper "Jeppe" Larsson en McFlurry med knäck och cola sås och sa det ca 2-3 gånger till hon i kassan. Men han får fantome en McFlurry med Smarties, "namnen är ju jävligt lika." Veckans sosse går till hon tösa biten på MC, på knutan.

Veckans prestation: Går till T1-army som den här gången blev inbokad av OV! Som ett gäng pålitliga grabbar drog vi oss ner till Lund i lördags med 17 man. Efter att ha kommit på att Lund inte ligger mot Göteborg så var även Jag (Tobias Witting) på plats i tid. För första gången i T1-armys historia har vi mött en annan klack. Den var såklart inte bättre än oss men hade mer supporter bland de andra fansen... Så med denna fantastiska insats av alla som var där vill vi uppmana er till nästa gång att visa mer hjärta till klubben och hetsa mer efter!
Ett stort tack till de nya medlemarna Wallet, Hansen, Mini och Nickos polare!

/ V & T


Kommentarer
Postat av: Jeppe

HAHAHA!! ja jäkla sosse mc'donalds! fast det var smarties och inte Ahlgrens bilar fast skit i det! :P

2010-03-14 @ 22:10:20
Postat av: Lönn

viktiga frågan är nu vilken tabbe blir de från mej denna veckan :S haha

2010-03-15 @ 00:43:41
Postat av: felix

ahlgrens bilar finns inte och det var fantamej inte det han skrev. han skrev fantamej knäck och när fan har dom börjat ha knäck i mcflurry??? det är fantamej nonsens!!!

2010-03-17 @ 21:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0