Basket!


Det är en del som undrar när det är dags för HBBK att spela igen, här kommer ett fullständigt svar på detta av coachen Jörgen "Spagge" Fastberg:

"Den här säsongen har vi vunnit två serier men det kan komma att krävas ytterligare ett slutkval för vidare avancemang. Resan till BasketEttan kan bli lång…

Redan på söndag kväll kan vi bli kvalificerade för BasketEttan. För att det ska bli så krävs det att BBK Kumla Real förlorar matchen eller vinner matchen med max åtta poäng mot AEK från Rinkeby. AEK vann nämligen i deras hemmamatch med nio poäng förra helgen. Om BBK Kumla Real vinner med nio poäng eller mer blir det slutkval.

Vid ett eventuellt slutkval kommer vi att spela fyra kvalmatcher tillsammans med Malbas och BBK Kumla Real om de två platserna i BasketEttan till hösten. BasketEttan är geografiskt indelat så att AEK tillhör norra BasketEttan och BBK Kumla Real tillhör södra BasketEttan.

Beroende på hur det går i söndagens match kan det alltså bli hemmamatch redan på onsdag 24 mars mot Malbas kl.19.00 i GA-hallen! Men NU är det först uppkast i Örebro kl.17.30 på söndag som gäller innan en eventuell hemmamatch i vår hemmaborg!"


Se till att skriva in den 24:e mars i kalendern för eventuellt Skånederby mellan HBBK-Malmö Malbas!

Trevlig helg!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0