Förra veckans förlopp!


Förra veckans pajas: I onsdags var det Skånederby mellan Malmö Malbas - HBBK, den här personen sa att han skulle komma men han dök inte upp till samlingen och hörde inte av sig heller att han inte kommer. Istället så spelar han dator (dota tror vi) som han annars brukar göra varje dag, 24 h om dygnet. Veckans pajas går till Dante "Dota" William Rönnlund.

Förra veckans händelse: I onsdags var det som sagt Skånederby mellan Malmö Malbas - HBBK. Vi var 15 st T1 Army fans som åkte bil ner till Malmö och stöttade HBBK. Vi hittade direkt till Borgaskolan där matchen spelades utan en bil som körde vilse fast dem har gps. "Ni har gps men hittar fel, ni har gps men hittar fel, ni har gps, ni har gps, ni har gps men hittar fel!...."

Vi kom in i hallen under 2:a halvleken eftersom Felix "Fellan" Månsson och Jesper "Jeppe" Larsson hämtade en bil i Felixs hemtrakt Åstorp. Vi gjorde en härlig entré med T1 låten och trumman som Johan "Pannan" Fastberg sköte underbart under hela matchen. Dem flesta Malbas åskaderna  tog fram mobilen och började filma och fota. Vi hade ett mycket bra tryck på "läktaren" om man kan kalla det en läktare.

Det var en riktig kross både på planen som HBBK vann med 105-74 och på "läkteren" rättare sagt på golvet. Veckans händelse går till T1 Army som var på plats. Vi tackar alla som var med på denna underbara resan, mycket bra jobb av er! Hoppas att vi ser er alla i nästa match som spelas i GA-Hallen. Datumet är inte spikat än men så fort vi vet så får ni reda på det. Ni som inte var med T1 Army i Malmö missade verkligen något! Hoppas att vi ser är nästa match!

Coachen Jörgen "Spagge" Fastberg: "T1 Army bidrog tungt till stämningen i hallen."

Förra veckans el träffo: På MacDonald´s i Malmö, efter en HÄRLIG seger mot Malbas så "firades" det på MC. Daniel "Dan the Man" Dahlgren skulle hålla ett tal och han bad alla vara tysta men Philip Lindau forsatte som in i tusan att prata eller vad pågen gjorde. Dan the Man fick nog och tog sin dricka som innehöll is och lite coca och kastade sin dricka mitt på Lindaus ansikte så han fick all dricka mitt i fejjan. Veckans el träffo går till Dan the Man.  

Förra veckans el smällo: Felix blir arg för han har fått en kycklingburgare istället för en "riktig" burgare, och bestämmer sig för att boxa Isaks hamburgare för att ta ut sin ilska på bästa möjliga sätt, Isak är snabb som blixten och när boxen kommer, boxar felix rakt ner i hamburgaren istället för på brödet som det var tänkt. Felix tar upp handen och visar en mycket vacker ketchup och lökprydnad över hela näven.

Förra veckans sosse:
Går till den kille i Malmö på MC som ville vara tuff inför hans flickvän och säga till att T1 Army skulle sluta att slå på trumman. Hur ofta händer det på MC just på det stället att det är lite liv och glada människor som firar en härlig seger??? Taskig attityd hade han också. En miltärskola skulle du behöva gå i!

Förra veckans tabbe: Det var en i klassen som körde bil och det var en bil framför honom som inte kunde bestämma sig om han skulle köra i höger eller vänster fil och bromsade till lite. Under tiden så skulle han i klassen köra om men han körde rakt in i baken på den andra bilen. Som tur var skadades ingen men bilen som blev påkörd fick sig en liten omgång. Veckans tabbe går till Anton "anschön" Lönn som körde lite för aggressivt.

Förra veckans el väcko: Alla hästarna var ju inte direkt hemma under lördagen, veckans el väcko går till "Rebbe"

Förra veckans äckel: Det var i matsalen och en person hade lite för mycket saliv i flabben och kände att det måste komma ut och spottade i Martin " Fassan" Fastbergs mat. Veckans äckel går till Felix "Fellan" Månsson.

Förra veckans toffel: På onsdagen när vi skulle åka ner till Malmö så var en person sjuk och kunde ju inte följa med. Men Victor Wikeben skulle lämna några saker till den här personen, när han ringde på så var inte personen hemma utan var hos sin flickvän. Oj, vad sjuk. Veckans toffel går till Andreas "Andy" Seger.

Förra veckans låt:
Det är inte många som kommer förstå den här låten men när ni är med om det så kommer ni göra det. "Det är dags för en liten jamare, jamare, jamare, det är dags för en liten jamare, jaammareee!"












T1 Army höll uppe stämningen i hallen!







T1 Army firar på MC efter en härlig seger mot Malbas och som vi gjorde det!






Vi tackar Jesper "Jeppe" Larsson för filmklippen!





Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Jocke

Sjukt viktigt!!! Dock tycker jag att felix hamburgarslag borde varit med!

2010-03-09 @ 18:09:07
URL: http://bucketlisten.blogg.se/
Postat av: Sebastian "Sebbe" Wall

Vi har missat en väldigt stor sak, Felix slog rakt ner i hamburgaren ju!!!!

2010-03-09 @ 18:09:07
Postat av: Dan The Man

Mycket fint inlägg!!! :D:D

Tackar även för utmärkelsen för "förra veckans el träffo" :D!!!

2010-03-09 @ 18:17:08
Postat av: Dan The Man

DE E DAGS FÖR EN LITEN JAMARE, JAMARE, JAMARE, DAGS FÖR EN LITEN JAMARE, JAMARE, JAMARE!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

2010-03-09 @ 18:18:17
Postat av: Jeppe

Mycket fint inlägg!!! :D innehöll allt man minns från förra veckan! :)

2010-03-09 @ 21:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0