Veckans el smällo!


I fredags på svenska lektionen small det till ordentligt. Kattis hade genomgång och plötsligt hör man en riktig el prutto två gånger om. Man kände hur det blev tryckvågor i klassrummet. Frågan är var det Daniel Ricardo "Tanne, danne, Dan the man" Dahlgren eller Felix " Fellan" Månsson? Vissa vet, vissa vet inte....


I lördags spelade HBBK borta mot Tranås Basket och vann med 103-78. Martin " Fassan" Fastberg slutade på 14 p, Johan " Pannan" Fastberg på 7 och Manfred " Manne, Gonzales" Bernborg på 6 p.

På lördag den 6/2 kl 16:30, GA-hallen är det dags igen då HBBK möter Forum Beavers från Huskvarna.

Ett citat från coachen Jörgen " Spagge" Fastbeg " Vi hoppas får se vår sjätte spelare ledda av vår härliga T1 Army!"
 













Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se

Grattis Danne på 18 årsdagen!


Idag fyller vår kära klasskamrat Daniel " Danne, Tanne" Dahlgren 18 år. Ett stort grattis till dig! Vi hoppas att du får en underbar födelsedag!

Daniel "Danne, Tanne" Dahlgren (även kallad Dan the man) är en fantastisk person. En sjukare, roligare helt störda kille får man leta efter. Men vi älskar dig för den du är och det gör nog de flesta (vet ju inte vad alla tycker..) Inte nog med att Danne har tagit tag i skolan igen, han är även ansvarig för T1-army och ledare för GA-fuck ups. Han visar engagemang och hjärta på matcherna. Han bangar inte för något. Danne har för vana att vara uppe länge på kvällarna. Så om man vill nå honom så är det bara att ringa dygnet runt. Chansen är stor att han är vaken. Danne är även ett stor fantast av Liverpool fast det inte går för väl för dem.. Men dom ska vinna Euro  League nu har man hört så det ser vi fram emot.

GRATTIS DANNE!!!! MAN BLIR BARA 18 en gång!! 
 

Danne är en kille som "älskar" Liverpool och vatten.

Danne är en jäkel på att sjunga!



Vi tycker Danne är jätte duktigt som pluggar på fritiden!


"VINNARE AV ÅRETS LÄRARE 2009!"










Motiveringen står på diplomet!


Jag vill också tilläga att Leif "Leffe" Hellberg kom på en  komfortabel andra plats så även han förtjänar några fina rader på bloggen.
" En lärare som aldrig är sur och med sin positiva attityd hjälper elever att ta sig fram i skolan. Det vore synd att kalla Leffe lärare. Leffe är KUNG uppe vid tavlan och vi är stolt att kalla honom vår egna paty Leffe"

Veckans händelser!


Vi hoppas att alla har haft en trevlig helg och är redo för en ny vecka.


Tisdag
: Engelska talet ska vara färdigt.

Onsdag: Forsättning på på engelska talet.

Torsdag: Inget än så länge, slutar kl 12:30, el sköno!

Fredag: Prov i geografi för dem som har Leif "Leffe" Hellberg.
              Religion, klart om Judedomen.

Veckans förlopp!


Veckans händelse: Blir självklart när T1 Army var på plats och stöttade HBBK i 60 min! Även om inte resultatet gick hem och Malbas ledde under hela matchen så stöttade vi HBBK till slutsignalen och efter.

Veckans sosse: Efter att sågat min " Dogge, slicket, herbie mm" mobil och säga att den är rutten och sneat lite hit och dit på folk i klassen så går veckans sosse till Mery Redae. Vissa säger att en ipone inte är en iphone utan internet, tänk på det Mery. Det straffar sig att leka tuff inför oss blogg ägare.

Veckans el väcko: Efter några bubbelvatten och någon drink blev det för mycket för en i klassen och dessutom kunde han inte gå rakt, alla som var där vet vem det var.


/ V & T


Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se

Referat från gårdagens match!


Detta är en referat från Hbbks coach Jörgen " Spagge" Fastbarg.


" Så kom den tyvärr vår första förlust på hemmaplan den här säsongen. Efter att vi jagat Malbas i 40 minuter fick vi till sist erkänna oss besegrade den här gången. Vi ska nu träna ännu hårdare och studsa tillbaka borta mot Tranås den 30 januari. "

" Vi har haft bra förberedelser och var redo för en tuff derbymatch. Det märktes direkt att det var mycket känslor i hallen och båda lagen blandade friskt bra och dåliga val. I andra perioden är det Malbas som sätter sig i förarsätet och vi kommer sakta efter utan att släppa taget. I tredje perioden börjar vi spela zonförsvar och får momentum de första fem minuterna i andra halvlek. Men i anfall får vi inte till någon bra rytm och det gör att våra skott hamnar ring ut. Vi gör nya taktiska förändringar och får bra utdelning på det försvarsmässiga men i anfall knyter det sig. Det blev en kväll när frustrationen fick ett övertag på oss. En kväll som vi saknade JC väldigt mycket och där endast debutanten Renato Dragic kan få mvg. Vill också berömma våra motståndare som med sina två tunga nyförvärv nu fått mycket bra balans i laget och spelar med bättre tålamod än tidigare. "

" Dock var den stora publiken värd en bättre match och speciellt då vår härliga klack T1 Army som visade härlig karaktär när de oavbrutet stöttade oss trots att vi hade en tung motgång på planen. Motgångssupportrar är det bästa och finaste en klubb kan önska sig. Vi glömmer aldrig inramningen ni gav oss! "

Det är bara att ta nya tag!


Tyvärr blev det förlust ikväll för HBBK mot Malmö/Malbas. Det var en spännade match med mycket känslor, Malbas ledde större delan av matchen och när HBBK kom ikapp så ökade Malbas på och till slut ryckte dem ifrån. HBBK får se till att sikta in skotten i nästa match, för dem var inte bra ikväll när det gällde. Glöm denna matchen nu och laddda inför nästa match!

Det var ett mycket bra stöd ikväll från T1 Armys sida hela matchen igenom. Ett jäkla bra tryck var det rent ut sagt! Ett stort tack till er alla som kom ikväll och stöttade HBBK, även om det blev förlust ikväll så hoppas vi att ni kommer nästa match och visar hjärta!

Resultat: HAR VI REDAN GLÖMT
Publik: 177 (rekord)
T1-army fans: ca 30 stycken (rekord)








Det var en stor klack med idag inte bara SPID 3b!! Vi tackar alla som kom!




Vi har också blivit internationella!! Första ramsan på serbiska!!!



I fokus Tom Gustafsson! Här hoppar han av ilska! SNACKA OM ATT VISA HJÄRTA!!!



HBBK kämpade hårt med det räckte inte.... SKIT I DET, VI TAR DEM NÄSTA GÅNG PÅ BORTA PLAN!!


Det kommer komma upp videos imorgon så ta det lugnt!
// skriven av V&W (nöjd?)
(Imorgon kommer bilden på kattis komma upp...)

DERBY!!!


Imorgon (onsdag) är det äntligen dags för Skånederby mellan HBBK - Malmö/Malbas. Uppkast är kl 19:00, GA-Hallen, inträde 20 kr (Basket). Det är inte vilken match som helst, som sagt det är derby men det är en viktig match för det är kval mot div 1. Om ni inte har varit på en match tidigare så är det fantome på tiden att ni går och kollar!

För det första: är det derby!

För det andra: T1 Army är på plats och det kommer bli ett jäkla tryck på läktaren, dessutom kommer det bli något extra från T1 Armys sida som in inte vill missa!

För det tredje: Om det är någon match ni ska gå på så är det denna. Man behöver omväxlingar i livet, göra   saker som man inte brukar göra och hitta på något nytt. Hur ska man veta om det är roligt/spännade om man inte gör något nytt? Så detta är ett perfekt tillfälle att gå på matchen som kommer bli en spännade och jämn match.
Sitt för *** inte hemma på rumpan stumpan och titta på tv eller vad det är. Se till att vara på plats!



Veckans händelser!


Måndag: el finto della dago!

Tisdag: går som vanligt, inga läxor/prov. Så det ska se ut!

Onsdag: Derbydags, HBBK mot Malbas (Basket). Kl 19:00 börjar matchen, GA-Hallen, inträde 20 kr.     
Den här  matchen vill ni inte missa, det kommer bli ett mycket bra tyck från T1 armys sida och lite mer smått och gott, så se till att vara på plats! För er som undrar hur det har gått  i kvalet mot div. 1, så har HBBK vunnit sina 2 matcher hittills. Senast var borta mot St Helena i Skövde. Med endast 1.7 sek kvar av matchen så kliver vår kära klasskammrat Manfred Barneborg fram och avgör efter en tip-in (tar sin egen retur). HBBK vinner matchen med 58-59, gott mos grabbar!

Torsdag: inga konstigheter här heller, slutar kl 12:30, SKÖNT!

Fredag: ladda inför kvällen/helgen



Ett tilläg på bloggen som förmodligen kommer komma upp imorgon är att vi kommer göra en personbeskrvning av varje medlem i klassen!

Veckans förlopp!

Första veckan har äntligen slutat. SKÖNT!  Inte långt kvar till sommaren nu! För att summera veckan som har gått så har vi som vanligt de välkända rubriker!

Veckans grej of the day: Utan tvekan blev det så klart vinnaren av årets lärare 09! KATARINA WINQVIST! Som vi här på bloggen vill säga grattis till.. Bilder kommer senare!

Veckans händelse: Denna veckans händelse var svårt att hitta. Men den berör egentligen inte så många men ett sms från en hemlig kille i klassen skickar kl 03:30 till en annan hemlig kille i klassen. "This is the only thing i gonna get lad with tonight!" Killen står vi en lyktstolpe. Ni som fårstår kommer skratta. Det går att gissa vem personen var på kommentarer.

Veckans sosse: Veckans sosse, denna veckan går till alla sossar som väljer att inte läsa denna fantastiska blogg! Vi nä,mer inga namn!


EN PÅMINNELSE! På onsdag är det derby! Mellan HBBK och Malbas! Det får ni inte bara missa...






















Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se


Skandal!


Då har skolan dragit igång och dem har återigen höjt sosse priserna i cafeterian. Vissa har ju jobb och tjänar extra pengar sidan om skolan och en hel del gör inte det. Så varför hela tiden råna oss? Den viktiga 5:an eller
10:an man har haft i fickan är ju bara som en 50 öring nu. Helans försvar " Köper du tex kaffe på stan kostar det 18 kr " men skolan är inte STAN!!! 

Vi tycker att ni som tycker att dem ska sänka priserna i cafeterian, tar och skriver på en lapp " Sänk priserna omedelbart" eller vad som helst! Lämna lappen i deras förslags låda, utanför cafeterian.


Vi vill påmina er om att det är sista chansen idag att rösta på "förra årets lärare"


Katarina "skinnet" Winqvist
Janne"janne, janne petsersson" Petersson
Leif "Leffe" Hellberg
Thomas "tjomas" Löfgren
Anders "Andy" Gustafsson
Pelle/Lelle













Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se


TILLBAKA!!

Så nu jäklar är vi tillbaka! Nu är det dags att ta tag i det igen på riktigt. Vi har fortfarande ett mål att bli kändast i Sverige/Danmark. Vi vill be om lite händer! Ja tack!

Vi vill först önska er en GOD FORTSÄTTNING! Och tacka Wall ännu en gång för en underbar nyårsfest! Nyårsfesten var MYCKET  lyckad och vi tackar alla som var där. Tyvärr kan vi inte berätta vad som hände.. Eftersom ingen av oss har ett direkt minne av hela festen och därför inte vill göra en utvädering av kvällen...( ni som vill vara med på nästa SPID 3b fest kan ansöka om det på kommentarerna..)  

Vi vill också börja berätta att det nya året har börjat mycket bra! Då HBBK spelade sin första kvalmatch mot Borås/Marbo och ska ta steget upp mot div 1, där förstås T1-army var på plats! Det var ett jäkla tryck må man säga men vi SAKNAR FORTFARANDE EN DEL PERSONER!!! vill inte nämna några namn! Vi vill därför se er på nästa match den 20 januari! Mer detaljer om detta finns på evenemanget på facebook!

På torsdag avgörs röstingen av "ÅRETS LÄRARE" så därför ber vi ni som inte ha röstat att gå in o rösta!

Katarina "skinnet" Winqvist
Janne"janne, janne petsersson" Petersson
Leif "Leffe" Hellberg
Thomas "tjomas" Löfgren
Anders "Andy" Gustafsson
Pelle/Lelle

Vi känner att vissa personer känner sig utanför och därför kan nu vem som helst gå in på komentarer och skriva några fina radar om sig själv och på så sätt kommer vi skriva om dig eller er på bloggen helt kosnadsfritt! Detta gäller inte bara SPID 3b! Utan andra små grupper som inte har nämnts än på bloggen! Ta mod till er och skriv till oss så skriver vi om er!







Basket!


Imorgon (lördag) är det äntligen dags för kval mot div 1, HBBK möter Borås/Marbo kl 16:30 i GA-Hallen.
Se till att vara på plats för det kommer bli ett bra el trycko på läktaren!












RSS 2.0