Grattis Danne på 18 årsdagen!


Idag fyller vår kära klasskamrat Daniel " Danne, Tanne" Dahlgren 18 år. Ett stort grattis till dig! Vi hoppas att du får en underbar födelsedag!

Daniel "Danne, Tanne" Dahlgren (även kallad Dan the man) är en fantastisk person. En sjukare, roligare helt störda kille får man leta efter. Men vi älskar dig för den du är och det gör nog de flesta (vet ju inte vad alla tycker..) Inte nog med att Danne har tagit tag i skolan igen, han är även ansvarig för T1-army och ledare för GA-fuck ups. Han visar engagemang och hjärta på matcherna. Han bangar inte för något. Danne har för vana att vara uppe länge på kvällarna. Så om man vill nå honom så är det bara att ringa dygnet runt. Chansen är stor att han är vaken. Danne är även ett stor fantast av Liverpool fast det inte går för väl för dem.. Men dom ska vinna Euro  League nu har man hört så det ser vi fram emot.

GRATTIS DANNE!!!! MAN BLIR BARA 18 en gång!! 
 

Danne är en kille som "älskar" Liverpool och vatten.

Danne är en jäkel på att sjunga!



Vi tycker Danne är jätte duktigt som pluggar på fritiden!


Kommentarer
Postat av: Sigge Zigenare

ja då var tocken också 18 och det gillar vi, fler el festo della väcko!!

2010-01-27 @ 20:05:58
Postat av: Dan The Man

Jag tackar så förbannat mycket för att ni gjort ett så äckligt inlägg om mej!! Man blir ju tårögd! Jag tackar återigen så ses vi i skolhelvetet! :D <3<3<3

2010-01-27 @ 21:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0