Referat från gårdagens match!


Detta är en referat från Hbbks coach Jörgen " Spagge" Fastbarg.


" Så kom den tyvärr vår första förlust på hemmaplan den här säsongen. Efter att vi jagat Malbas i 40 minuter fick vi till sist erkänna oss besegrade den här gången. Vi ska nu träna ännu hårdare och studsa tillbaka borta mot Tranås den 30 januari. "

" Vi har haft bra förberedelser och var redo för en tuff derbymatch. Det märktes direkt att det var mycket känslor i hallen och båda lagen blandade friskt bra och dåliga val. I andra perioden är det Malbas som sätter sig i förarsätet och vi kommer sakta efter utan att släppa taget. I tredje perioden börjar vi spela zonförsvar och får momentum de första fem minuterna i andra halvlek. Men i anfall får vi inte till någon bra rytm och det gör att våra skott hamnar ring ut. Vi gör nya taktiska förändringar och får bra utdelning på det försvarsmässiga men i anfall knyter det sig. Det blev en kväll när frustrationen fick ett övertag på oss. En kväll som vi saknade JC väldigt mycket och där endast debutanten Renato Dragic kan få mvg. Vill också berömma våra motståndare som med sina två tunga nyförvärv nu fått mycket bra balans i laget och spelar med bättre tålamod än tidigare. "

" Dock var den stora publiken värd en bättre match och speciellt då vår härliga klack T1 Army som visade härlig karaktär när de oavbrutet stöttade oss trots att vi hade en tung motgång på planen. Motgångssupportrar är det bästa och finaste en klubb kan önska sig. Vi glömmer aldrig inramningen ni gav oss! "

Kommentarer
Postat av: Dan The Man

De känns!!! Men nu tar vi nästa match, T1 Army bara växer! UNDERBART!!!

2010-01-21 @ 17:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0