Veckans förlopp!


Veckans sosse: Går till ni som inte kom till Hbbks match när ni har sagt att ni ska göra det, plus att ni inte heller hörde av er att ni inte skulle komma. För j*vla dåligt!

Veckans el väcko: Efter ett tag så är en person borta, letar nästan överallt och hittar fantome inte killen och efter någon minut så hittar vi honom i sängen. Veckans el väcko går till " Fassan".

Veckans el chocko: I fredags sitter hela klassen i cafeterian och Daniel Ricardo "Danne" Dahlgren säger ett skämt och Felix " Fellan" Månsson skrattar och lutar sig bakåt och tänker " Jag pallar inte med killen" och han ser inte att det är ett ljus bakom honom och plötsligt så börjar det brinna i fellans hår, men han lyckas släcka eldsvågan snabbt. Lukten i cafeterian ska vi inte snacka om! Felix blev väldigt skärrad, så han fick en coca av helan och han blev genast på bättre humör. Han är forfarnade lite skärrad och chockad så om ni stöter på honom så ge honom en klapp på axlen.


Igår spelade HBBK match mot Forum Beavers och vann med 89-68. Nästa hemmamatch är mot S:t Helena Basket från Skövde den 20 feburari kl 16:30, GA-Hallen.







/ V



Sponsor:
www.gabriellalevis.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Felix

är fortfarande skakad av min nära-döden upplevelse! :S

2010-02-08 @ 14:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0