NYÅR!!

Spid 3b, T1-Army, vänner, bekanta, bästa polare, tjejer, killar, svenskar ,Danskar, unika, lärare och alla andra sm vi känner GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!! Vi ansvariga vill säga några fina ord innan det nya året börjar!

Det kommer vara med stor glädje och lite galenskap vi intudicerar det nya året! Det har varit ett fantastiskt år, där vi i klass SPID 3b bara har kommit närmre varandra, den kärleken vi visar till varandra kan ibland verka sinnes sjuk men för oss är det vardagligt beteende. Det har varit ett nöje från hela mitt hjärta att lära känner er så bra! Jag hoppas, eller nää vi vet att 2010 kommer bli ännu sjukare, jag vet inte hur det kan bli sjukare men på nått sätt kommer vi lyckas för vi är och kommer alltid vara SPID 3b(T1-army!). För er som inte vet vad vi snackar om går det inte att beskriva va fan vi håller på med i skolan, hemma eller först o främst på fester... Men en sak är säkert, det är SJUKT RÖRLIGT. Denna kännslan finns inte på bild eller i texten jag skriver den måste upplevas live. ( lämna in ansökan på kommentarerna, konkuransen är stenhård och vi väljer ut vilka som får chansen...) Som sagt det är det en blandning av kärlek till varandra och galenskap tillsamans med blod, svett och tårar.. Bättre än så kan inte vi beskriva det! DETTA VILL VI TACKA ER FÖR!!!!. Vi tackar er som har gjort detta året helt sjukt roligt. Vi vill inte nämna namn men ni som tar åt er detta, som vi skriver vet vilka ni är..


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ÖNSKAR
JAG TOBIAS "DANSKEN" WITTING & VICTOR "SLIRRE, SLICKET, HERBIE, FRILLAN mm" GRAHN MAGNUSSON!!! 

TACK FÖR OSS DETTA ÅRET VI SER FRAM MOT ETT NYTT BLOGG SKRIVANDE ÅR!!!


IKVÄLL:
Detta gäller följande till dem som ska käka! Det är samling kl 18 på hemligt ställe.. Ni som ska käka vet var det är! Där serveras lite fin hemmalagad gormé middag. Senare öppnar dörrarna till annat folk klockan 21!
Ta med er egen handduk om ni ska bada.
Regler för festen är, det ni förstör måste ni ersätta och objudna gäster får inte komma in!. De som inte lyder dessa regler kan dra åt *******...



VI vill också gärna ha in de sista rösterna till "ÅRETS LÄRARE!"

Katarina "skinnet" Winqvist
Janne"janne, janne petsersson" Petersson
Leif "Leffe" Hellberg
Thomas "tjomas" Löfgren
Anders "Andy" Gustafsson
Pelle/Lelle












Kommentarer
Postat av: Martin

SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!! Tagga som fan inför kvällen, är helt uppspelt och har varith ela j*vla dagen!!! :D:D:D NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VIIIIII!!!

2009-12-31 @ 14:58:07
Postat av: Lönn

Tjena gubbs ha en nice kväll o tveka inte på att ringa om nått sjukt händer ;) väntar mig minst ett samtal från dimman hos wall ;)... Btw min röst går till Leffe.. Peace

2009-12-31 @ 16:03:55
Postat av: Jeppe

FYYYYFAAAAN SÄGER JAG BARA! var taggad redan innan men nu efter det fina inlägget är det helt sjukt juuuuuuU!!!!!! DEEEEEET SKAAAA SMÄÄÄLLLAAAAA IDAAAAAG/IKVÄÄÄLL/INNAAAAATT!!!!! KAN MAN FÅ LITE HÄNDER!!!!?=!??!?!?

2009-12-31 @ 16:06:57
Postat av: felix

asså ni säger att det är en hemlig plats men det är hemmakagad mat... hm... men änså fint inlägg :) det heter dock INTRODUCERAR det nya året men skit i det :) (varför är han så sne?) men jaha, och witting, när har du fått smeknamnet dansken? (nej, nu räcker det med sneandet, vafan e de för fel på killen!?) TAGGAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skinnet ska bli årets lärare för hon har 2 personligheter :)

2009-12-31 @ 16:59:49
Postat av: alex

blir fan tårögd! :D

2009-12-31 @ 17:36:09
Postat av: alex

btw, min röst går till partyleffe!!!

2009-12-31 @ 17:36:50
Postat av: sigge

Partyleffe ska ha priset!

2010-01-01 @ 16:54:47
Postat av: Daniel "Danne,Tanne" Dahlgren

Gott nytt år gubbar!! Ni gör ett underbart jobb med bloggen!!! Älskar er, förresten.... SJUK KVÄLL IGÅRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

2010-01-01 @ 18:55:10
Postat av: Rasmus

Leffe är ju lätt den bästa ;)

2010-01-08 @ 16:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0