El festo della väcko!!!


Nu har inlägget som alla gått o väntat på äntligen kommit upp. Det handlar förstås om fredagens stora händelse! EL FESTO DE LA VÄCKO! Som ni säkert fösrstår så kommer bilderna lite senare ikväll. Men med lite ändrade planer så blev förfesten flyttad. Detta på grund av ett större antal gäster som inte hade fått plats i en trea inne i stan.

Jag vill börja att berätta att EL FESTO får årets utmärkelse som årets förfest! Det var mycket roligt att se alla glada människor där och jag hoppas sannerligen vi kan göra om det SNART! EL FESTO bjöd oss på musik, dans och frivilig bubbel-pools badning! Vilket uppskattades av många. Vi kan börja tack Sebastian Wall som ansvarade för förfest lokal. (Hoppas stolen gick och laga och mattorna gick o tvätta). Vi uppskatar också att alla var så jäkla taggade oh tillsamans lyckades vi göra denna fest så rolig.

Helgens el väcko: Eftersom en viss person höll det han lova och kysste mig (Witting) när han var full så går priset till Tanne! GRATTIS! och tack!

Helgens snygging: Helgens snyggingar även kallat går till alla tjejer som var delaktiga i fredags. Ni var snyggast!!

Helgens tabbe: Slirre, stolar är inte till för att hoppa på!

Helgens prestation: Går till alla som har gjort denna helgen så galen och rolig som den blev, TACK SÅ MKT!!

Helgens romans: Detta priset har vi domare tänkt igenom ordentligt, vi tycker att helgens romans går till Martin Fastberg! Detta efter att han väljer att gå hem till frugan och stötta henne för att hon e sjuk, du e en sann pojkvänn (y).

Helgens överaskning: Aldrig för har vi skådat en sådan vänlig busschafför som denna som skjusade oss till knutan. Han lät oss sjunga våra ramsor i mikrofonen. Stor eloge till honom.

Helgens Sosse: Går till alla som var bjudna men inte kom! Ni vet själva vilka ni va och vill därför inte nämna några namn!

Vi vill också tacka människor som inte går i SPID 3b! ( Dugge, AP, Marika, Lollo, Rangbo, Jonny, ludde, carro, Bratte, Disa, Matilda, Affe!)


Detta var först inte det ända som hände.. Utan som uppvärmning startades dagen med ett lucia tåg som även många var delaktiga i, till största delen gick det bra. Witting, Felix och Bäck får utmärkelsen: Va fan håller de på med?! Detta efter att i tredje föreställning Bäck går bakom scenen för att skratta och Witting får böja sig ner för att inte bryta ut i skratt.. förstås finns det en anledning till detta vilket är i solot som skulle sjunga sjöng en viss Felix fel! (BÄSTA FALEN APEL GRÅ!) What the f***!  men förrutom det fick dom mycket positiv uppbakning, alla på skolan tros känna dem nu, men det får de leva med.. 


Förrutom allt det roliga händer en lite tråkig med ändå rolig för honom sak. Daniel "Tanne" Dahlgren drar till Portugal imon! Vi kommer föstås att sakna honom, men vi hoppas förstås du får en riktigt bra resa och hoppas även att du lyckas bli brun! HA DET BRA DANIEL!!! 

Vi vill också gå ut med en förfrågan om Dodgeball! vem vill vara med i T1-armys dodgeball lag? Svara på kommentarerna. Vi kommer statsa på två av vinsterna det vill säga klädseln och vinna hela alltet!!! ( Vi väljer ut vilka som ska vara med i laget om det blir för många ställer vi upp med två T1 army!


(Jag vill också säga förlåt till Matilda på grund av osann fakta!) jag har inget körkort...  



Bilder kommer inom kort....




Sponsor: www.gabriellalevis.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Sebbe Wall

Fruktansvärt nice kväll! :D



Jag ställer gärna upp på Dodgeball! :D

2009-12-13 @ 20:03:17
Postat av: D

tack själva :)

2009-12-13 @ 20:15:22
Postat av: D

& W, M förlåter dig inte

2009-12-13 @ 20:16:59
Postat av: Felix el bästo

2009-12-13 @ 20:59:33
Postat av: Felix el bästo

Jag vet att jag är given i startelvan på dodgebollen

2009-12-13 @ 21:01:48
Postat av: Sebbe Wall

@ Felix

! Start 6:an :P xD

2009-12-13 @ 21:05:50
Postat av: Danne

Hhahaha witting!! de e bara för du e så gullig!! :D

Och tack så mycket! Jag kommer fan sakna er också!! Men kommer och höjer stämningen igen efter jul! HA DE SOFT!!! Spid 3b<3

2009-12-13 @ 21:54:19
Postat av: danne

SJUK KVÄLL!!! MYCKET SJUK KVÄLL!!!!

2009-12-13 @ 21:55:46
Postat av: danne

Glömde ju tack för utmärkelsen!!! Känner mej väldigt hedrad att bli helgens el väcko!! Nöjd som fan! Vill tacka alla som gjorde detta möjligt för mej, alla har en del i detta! Men vill lyfta fram en speciell person! Han har alltid pushat mej till att göra de där lilla extra, ta riskerna som gör att man ibland pendlar mellan liv och död, han har alltid gjort så att jag e förbered på det, ger mej en fet jävla smäll lite då och då när jag kommer hem så att jag i de vanliga livet ska vara med på att de kan hända när som helst, ibland kastar han även cissi (min hund)på mej, man vet aldrig om sånt händer så man ska vara förbered enligt honom. Han har lärt mej allt han kan om sprit och de e en jävla massa ska jag lova er. de e han som har gjort de möjligt för mej att kunna bli helgens el väcko! Han heter Hans och e min fassa, tack!

2009-12-13 @ 22:47:34
Postat av: Seger

Hahah sjuka människor :p

Lätt dodgeball!

2009-12-13 @ 23:05:44
Postat av: Jeppe

FINT INLÄGG!!! :) blickar vi framåt till nyår då kanske? ;D

2009-12-14 @ 15:45:52
Postat av: Carro

Tack för man fick komma, var en sjukt bra kväll:D

2009-12-14 @ 21:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0